Nieuw aanbod!

ongeveer 1 maand geleden

Nieuw aanbod!

Nieuwe Woningen Binnenkort in de Verkoop!

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Horst of Sevenum? Dan hebben we goed nieuws voor u! Binnenkort komen er enkele prachtige woningen op de markt die uw interesse zeker zullen wekken.

In Horst kunt u binnenkort het pand aan Slooyerbroek 20 bewonderen. Leuke tussenwoning, geweldige ligging belooft dit huis een echt thuis te worden voor u.

Ook op de Molenveldweg 34 in Sevenum staat een woning klaar om ontdekt te worden. Ruime 2-1 kapwoning op een fantastische perceel aan de rand van Sevenum. Met een ruime indeling is dit huis perfect voor wie op zoek is naar comfortabel wonen.

Verder in Sevenum kunt u binnenkort een kijkje nemen bij de vrijstaande woning Klassenweg 21. Met zijn moderne voorzieningen en praktische indeling is dit huis ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een plek om te settelen en houden van ruimte.

Last but not least, bieden we u de kans om Strodekkerstraat 2 in Horst te bezichtigen. Deze hoekwoning ligt in een gezellige buurt en ligt na genoeg in het centrum van Horst.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en het exacte moment waarop deze woningen beschikbaar komen? Volg dan onze website of like onze Facebookpagina. Mis deze kans niet om uw droomhuis te vinden!

Blijf op de hoogte en volg ons op: Website | Facebook

Blader door onze nieuwsberichten: Startverkoop Meteriks Veld II »


Naar het nieuwsoverzicht