Startverkoop Meteriks Veld II

ongeveer 1 jaar geleden

Startverkoop Meteriks Veld II

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat de start verkoop van het nieuwbouwproject Meteriks Veld 2 in Meterik op 19 juli 2023 van start gaat! Dit is dé kans om jouw droomhuis te bemachtigen in een prachtige en duurzame omgeving.

Voor de start van de verkoop nodigen we je graag uit bij Grand café Coenders in Horst. Tijdens dit evenement kun je kennismaken met het project, de architectuur en de verschillende woningtypes. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt.

Datum: 19 juli Tijd: 19.00  Locatie: Grand café Coenders, 

Dit nieuwbouwproject biedt 27 duurzame woningen die zorgvuldig zijn ontworpen met aandacht voor kwaliteit, comfort en energiezuinigheid. Je vindt hier een diversiteit aan woningtypes, zodat er voor ieder wat wils is. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning of een starterswoning, Meteriks Veld 2 heeft het allemaal.

Wil je als een van de eersten op de hoogte zijn van de start verkoop en de mogelijkheid krijgen om jouw favoriete woning te kiezen? Meld je dan aan via de nieuwsbrief van de projectontwikkelaar. Op die manier ontvang je exclusieve updates en blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het project.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 19 juli bij Grand café Coenders in Horst. 

Voor meer informatie en aanmelding voor de nieuwsbrief, bezoek onze website: https://woneninmeteriksveld2.nl/

✨ Jouw droomhuis wacht op jou in Meteriks Veld 2! ✨

2023176 Ext_5 2023176 Ext_4 2023176 Ext_3 2023176 Ext_1 Definitieve verkaveling

Naar het nieuwsoverzicht