U gaat uw woning verkopen. Dat betekent dat er spannende tijden aanbreken. Een woning verkopen is niet niks. De vraagprijs moet passen bij de huidige woningmarkt, gunstig zijn voor uw financiële situatie en een goed gevoel opleveren. Misschien ziet u op tegen het regelwerk, maakt u zich zorgen of er wel mensen komen kijken en hoopt u op een goede afwikkeling bij de notaris.

Startpunt Wonen begeleidt u graag door dit hele proces. Van het maken van professionele foto's tot het opstellen van het koopcontract, van het rondleiden van kijkers tot de afronding bij de notaris.
 

We bekijken uw woning en bespreken de reële vraagprijs, de opbrengstwaarde en de verkoopstrategie. Hierbij houden we rekening met de omgeving, de marktsituatie en het onderhoud van de woning. Door alles van tevoren goed door te spreken wordt het verkopen van uw woning een stuk makkelijker. Door vooraf duidelijke afspraken te maken, zult u achteraf nooit voor verrassingen komen te staan. Wij zijn op de hoogte van wat er in de markt speelt en spreken de juiste kanalen aan om een perfecte match tot stand te brengen tussen uw woning en de koper.

 


Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met Startpunt Wonen of klik hier voor het contactformulier en wij nemen contact met u op. Een oriënterend gesprek is geheel vrijblijvend.

 

Startpunt Wonen begeleidt u graag
Neem contact met ons op