Het afsluiten van een hypotheek moet een weloverwogen beslissing zijn. U moet alle rechten en plichten weten en begrijpen, want een hypotheek bepaalt misschien wel voor dertig jaar uw woonlasten. Laat u goed begeleiden om te zorgen voor de juiste keuzes.

Heeft u een woning gekocht, wilt u uw financiële mogelijkheden goed in kaart brengen of weten of uw bestaande hypotheek nog bij u past? Onze collega’s van Écht Hypotheekadvies helpen u graag. Zo kunnen wij van Startpunt Wonen u optimaal van dienst zijn!

Écht Hypotheekadvies adviseert en bemiddelt in hypotheken van ruim twintig verschillende geldverstrekkers. Dit betekent dat we de beste deal op elk moment voor u kunnen selecteren op een volledig onafhankelijke manier. Dit geeft u de ruimste keuze en daarmee altijd de beste deal, passend bij uw persoonlijke (gezins)situatie. Deskundigheid en onafhankelijkheid, gecombineerd met oprechte betrokkenheid en een gezonde portie doorzettingsvermogen. Dat is waar wij voor staan.

Onze financieel adviseurs staan garant voor deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Dit advies geven zij graag in een persoonlijk gesprek.

  • Door de ruime keuze aan geldverstrekkers krijgt u bij ons altijd de best passende optie, die past bij uw persoonlijke situatie.
  • Door onze onafhankelijke positie kijken wij onafhankelijk naar alle producten en diensten. Dit zorgt ervoor dat u een eerlijk advies krijgt zonder onverwachte kosten.

Voor meer informatie kijk gerust op www.echthypotheekadvies.nu of neem contact op met Startpunt Wonen of klik hier voor het contactformulier en wij nemen contact met u op. Een oriënterend gesprek is geheel vrijblijvend.

Advies en bemiddeling
Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek