Startpunt Wonen heeft in regio Horst aan de Maas als enige een uniek en doeltreffend verkoop concept, namelijk de PreSale. Een concept dat zowel voordelen biedt voor de koper als verkoper. Een huis kopen of verkopen met  PreSale is een succes voor beide partijen!

PreSale

Waarom uw woning verkopen met PreSale? De eerste weken dat uw woning te koop aangeboden wordt, trekt deze de grootste interesse bij kopers. Startpunt Wonen ontwikkelde daarom een specifieke methodiek om uw woning via dit unieke concept in de schijnwerpers te zetten. U kunt dus maximaal gebruik maken van deze situatie door uw woning te verkopen middels PreSale. 

Wat zijn de voordelen voor de verkoper

  • Snel geïnteresseerden door een zeer uitgebreid netwerk  

  • Eén bezoekmoment: uw woning hoeft slechts één keer piekfijn in orde gebracht te worden

  • Uw woning wordt verkocht tegen de meest gunstige condities 

  • Snelle afhandeling van de verkoop

  • Dankzij PreSale valt uw woning meer op tussen het andere aanbod

  • Minder werk dus lage kosten

Wat zijn de voordelen voor de koper

  • U maakt als eerste kans om de woning te bezichtigen voordat deze uitgebreid gepubliceerd wordt onder een groot aantal zoekers op Funda etc. en loopt daardoor geen huizen mis

  • U heeft ruim de tijd om alles op voorhand tot in de puntjes voor te bereiden

  • U gaat goed voorbereid op weg, door gebruik te maken van onze gratis financiële haalbaarheidscheck.  

 

Moëi woëne in eige durp
Startpunt Wonen is hét startpunt voor starters

 

Hoe werkt de PreSale?

1. De Waardebepaling: Samen met u bepalen we op basis van een aantal criteria een waardebepaling voor uw huis. We zullen vervolgens een verkoopplan opmaken met daarin opgenomen de verwachte en een minimale verkoopopbrengst. Met onze accurate kennis van de vastgoedmarkt geven wij u een goede indicatie van een marktconforme en realistische verkoopprijs.

2. Aankondiging: We zullen uw woning gericht presenteren aan de groep kandidaten die op zoek is naar een nieuwe woning. Uw woning wordt speciaal in de kijker gezet via onze website, en andere social media kanalen zoals Facebook, Instagram en Twitter. Wij maken een PreSale brochure met daarin enkele mooie foto’s en een overzicht van gegevens en kenmerken van uw woning. Vervolgens zullen we een gerichte nieuwsbrief in de regio verspreiden, omdat gebleken is dat een koper vaak woonachtig is in de directe omgeving.

3. Bezichtiging: In overleg bepalen we een passend moment om de start van de PreSale periode te bepalen. In overleg organiseren we een OPEN HUIS. Meestal gebeurt dit op een avond of in het weekend omdat de kandidaat-kopers zich dan het makkelijkst kunnen vrij maken. Uiteraard kunnen kandidaat-kopers vervolgens nog een 2e bezichtiging aanvragen die we in overleg met u zullen inplannen.

4. Onderhandelingen: Onderhandelen over een huis omvat meer dan het over en weer onderhandelen over de prijs. Bij het (ver)kopen van een woning moet ook onderhandeld worden over verschillende voorwaarden; denk bijvoorbeeld aan de aanvaardingsdatum, de roerende zaken die achterblijven of meegaan en de voorbehouden, zoals voorbehoud van financiering of het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring. Wij zullen voor u aan de slag gaan om de woning te verkopen voor de meest gunstige voorwaarden.

5. Afsluiting: Startpunt Wonen is betrokken bij zijn klanten en zorgt voor een begeleidingstraject van A tot Z. Van het ondertekenen van de betreffende verkoopstukken tot de afronding bij de notaris. De ervaringen met de PreSale zijn bijzonder goed. PreSale is een effectief middel om de verkoop van uw woning snel, maar vooral goed, te laten gebeuren. Startpunt Wonen heeft in de omgeving van Horst aan de Maas hier reeds mooie en goede resultaten mee geboekt. Bekijk enkele van de verkochte woningen door middel van PreSale, via deze pagina.

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met Startpunt Wonen of klik hier voor het contactformulier en wij nemen contact met u op. Een oriënterend gesprek is geheel vrijblijvend.