Adres:
Oude Holstraat , 5963AB, Hegelsom
Prijs:
€ 610.850
Koop/huur:
koop
Koopconditie:
vrij op naam
Soort object:
woonhuis
Soort woonhuis:
eengezinswoning
Type woonhuis:
vrijstaande woning
Bouwjaar:
2023
Woonoppervlakte:
173 m2

Perceeloppervlakte:
488 m2

Vrijstaande woningen Nieuwbouwplan Hegelsom Vrijstaande woningen Nieuwbouwplan Hegelsom

Vrijstaande woning Type KZ

Op dit moment is er nog slechts nog een vrijstaande nieuwbouwwoning beschikbaar.

Deze ruime woning, met zijn karakteristieke zadeldak, biedt een combinatie van ruimte, vrijheid en geborgenheid. Bij het betreden van de hal op de begane grond, waar het toilet en de trap naar de eerste verdieping zich bevinden, wordt u verwelkomd door een sfeervolle werkkamer en een ruime woonkamer met een open keuken en openslaande deuren naar uw terras/tuin over de volle breedte van het huis. Hierdoor ontstaat een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Daarnaast is er een praktische berging grenzend aan de keuken.

Op de eerste verdieping vindt u een ruime hoofdslaapkamer met inloopkast, 2 grote slaapkamers, de badkamer en een technische ruimte. De zolder is bereikbaar via een vlizotrap.

Voor wie op zoek is naar een levensloopbestendige woning, is er een prachtige optie beschikbaar waarbij een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond zijn toegevoegd.

Dankzij subtiele variaties in de gevelafwerking en het gebruik van verschillende kleurtinten metselwerk krijgen zowel de woningen als het straatbeeld een unieke identiteit en karakter.

Bovendien zijn deze woningen uitgerust met een warmtepomp en zonnepanelen. Deze innovatieve systemen zorgen niet alleen het hele jaar door voor warm tapwater en verwarming, maar bieden ook koeling in de zomer. Zo geniet u het hele jaar door van een comfortabel binnenklimaat, zelfs op de warmste dagen.

De zonnepanelen dragen bij aan duurzame energieopwekking, waardoor u niet alleen comfortabel woont en bespaart op uw energierekening, maar ook een bijdrage levert aan een groenere levensstijl.

Hegelsom staat bekend om zijn hechte gemeenschap, waar inwoners voor elkaar zorgen. Met het nabijgelegen station Horst-Sevenum en de A67/A73 binnen handbereik, bent u uitstekend verbonden met de omgeving. Hegelsom biedt alle nodige openbare en maatschappelijke voorzieningen, evenals een levendig en bloeiend verenigingsleven. Wonen in Hegelsom staat gelijk aan een kwalitatieve levensstijl. Het dorp, met ongeveer 2000 inwoners, maakt deel uit van de gemeente Horst aan de Maas, met 16 kernen. Het centrum van Hegelsom en Horst zijn binnen enkele minuten bereikbaar; deze locatie wordt ook wel "de zijstraat" van Horst genoemd.

Op het voormalige PTC+ terrein worden gefaseerd in totaal ongeveer 79 nieuwbouwwoningen van verschillende types gerealiseerd. Hier vindt u vrijstaande woningen, een karakteristieke Limburgse langgevelboerderij voor middelhoge huurprijzen, rijwoningen voor starters en sociale huur, twee-onder-één-kap gezinswoningen en levensloopbestendige woningen. De nieuwe woonwijk is een plek waar jong en oud samenkomen en heeft een landelijke, eigentijdse architectuur waarbij traditioneel metselwerk gecombineerd wordt met dorpse elementen.

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem dan contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak.
De woningen zijn ook te bezichtigen op de locatie. Maak hiervoor een afspraak bij ons.

20020 Oude holstraat - artist impressie -_Kavel 37

Brochure vrijstaande woning

Technische omschrijving

Verkooptekening K33

Optie levensloopbestendig

Situatietekening

Heeft u interesse in een van deze woningen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak bij ons! 

Bel 077-260 00 00 of mail naar info@startpuntwonen.nl

 

Kavelkaartuitgesnedendefzt3-6

Bekijk ons gehele aanbod


Meer informatie? Wij bellen u terug: