Adres:
Oude Holstraat , 5963AB, Hegelsom
Prijs:
€ 398.500 - € 490.000
Koop/huur:
koop
Soort object:
woonhuis
Soort woonhuis:
eengezinswoning
Type woonhuis:
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar:
2023
Woonoppervlakte:
121 m2

Perceeloppervlakte:
202 m2

Twee onder een kapwoningen Nieuwbouwplan Hegelsom Twee onder een kapwoningen Nieuwbouwplan Hegelsom

Tweekapper Type D

Deze sfeervolle twee-onder-één-kap woning heeft een ruime garage/berging en biedt volop ruimte en woongenot. Via de hal op de begane grond, waar zich het toilet en de trap naar de 1e verdieping bevinden, betreedt u de woonkamer met open keuken en ruime opbergkast. De openslaande tuindeuren aan de achterzijde geven toegang tot uw terras en tuin, die ook via de garage/berging bereikbaar zijn. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. De vaste trap naar de zolder leidt naar een grote ruimte waar zich de installaties bevinden en ruimte is voor uw wasmachine en droger.     

Door subtiele verschillen in geveldetails krijgen de woningen en het straatbeeld een eigen identiteit en karakter. Bij de woningen wordt een zandkleurige tint metselwerk toegepast. Bovendien worden de woningen uitgevoerd met een warmtepomp, die de woning van warm tapwater kan voorzien en zowel kan verwarmen als koelen. Zo is het binnen ook in de zomer altijd aangenaam en bespaart u op energielasten.

In totaal worden er 6 van dit type woningen gerealiseerd, te weten kavelnummers 14 (zand), 15 (zand), 16 (zand), 17 (zand), 18 (zand) en 19 (zand).  

20020 Oude holstraat - artist impressie -_Kavel 1420020 Oude holstraat - artist impressie -_Kavel 19

Brochure type D

Technische omschrijving

Prijslijst

Verkooptekening K14

Verkooptekening K15

Verkooptekening K16

Verkooptekening K17

Verkooptekening K18

Verkooptekening K19

Situatietekening

 

Tweekapper Type K

Deze ruime twee-onder-één-kap woning kenmerkt zich door de kopgevel. De woning heeft een ruime garage/berging en biedt volop ruimte en woongenot. Via de hal op de begane grond, waar zich het toilet en de trap naar de 1e verdieping bevinden, betreedt u de ruime woonkamer met open keuken. De openslaande tuindeuren aan de achterzijde geven toegang tot uw terras en tuin, die ook via de garage/berging bereikbaar zijn. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De vaste trap naar de zolder leidt naar een grote ruimte waar zich de installaties bevinden en ruimte is voor uw wasmachine en droger.     


Door subtiele verschillen in geveldetails en toepassing van verschillende kleurtinten metselwerk (rood en wit), krijgen de woningen en het straatbeeld een eigen identiteit en karakter. Bovendien worden de woningen uitgevoerd met een warmtepomp, die de woning van warm tapwater kan voorzien en zowel kan verwarmen als koelen. Zo is het binnen ook in de zomer altijd aangenaam en bespaart u op energielasten.    

In totaal worden er 4 van dit type woningen gerealiseerd, te weten kavelnummer 4 (rood), 10 (rood), 13 (wit) en 67 (wit).   

20020 Oude holstraat - artist impressie -_Kavel 4

Brochure type K

Technische omschrijving

Prijslijst

Verkooptekening K4

Verkooptekening K10

Verkooptekening K13

Verkooptekening K67

Situatietekening

 

Tweekapper Type Z

Deze ruime twee-onder-één-kap woning kenmerkt zich door het zadeldak. De woning heeft een ruime garage/berging en biedt volop ruimte en woongenot. Via de hal op de begane grond, waar zich het toilet en de trap naar de 1e verdieping bevinden, betreedt u de ruime woonkamer met open keuken. De openslaande tuindeuren aan de achterzijde geven toegang tot uw terras en tuin, die ook via de garage/berging bereikbaar zijn. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De vaste trap naar de zolder leidt naar een grote ruimte waar zich de installaties bevinden en ruimte is voor uw wasmachine en droger.     

Door subtiele verschillen in geveldetails en toepassing van verschillende kleurtinten metselwerk (rood en wit), krijgen de woningen en het straatbeeld een eigen identiteit en karakter. Bovendien worden de woningen uitgevoerd met een warmtepomp, die de woning van warm tapwater kan voorzien en zowel kan verwarmen als koelen. Zo is het binnen ook in de zomer altijd aangenaam en bespaart u op energielasten    

In totaal worden er 8 van dit type woningen gerealiseerd te weten kavelnummer 5 (rood), 6 (rood), 7 (rood), 8 (wit), 9 (wit), 11 (rood), 12 (wit) en 68 (wit).  

20020 Oude holstraat - artist impressie -_Kavel 520020 Oude holstraat - artist impressie -_Kavel 68

Brochure type Z

Technische omschrijving

Prijslijst

Verkooptekening K5

Verkooptekening K6

Verkooptekening K7

Verkooptekening K8

Verkooptekening K9

Verkooptekening K11

Verkooptekening K12

Verkooptekening K68

Situatietekening

 

Heeft u interesse in een van deze woningen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak bij ons! 

Bel 077-260 00 00 of mail naar info@startpuntwonen.nl

 

Kavelkaartuitgesnedendefzt3-6

Bekijk ons gehele aanbod


Meer informatie? Wij bellen u terug: