Adres:
Sphagnumweg, 5766PK, Griendtsveen
Prijs:
€ 172.606 -
Koop/huur:
koop
Koopconditie:
kosten koper
Soort object:
bouwgrond
Type woonhuis:
vrijstaande woning
Bouwvorm:
nieuwbouw
Perceeloppervlakte:
634 m2

Bouwkavels, Sphagnumweg, Griendtsveen Bouwkavels, Sphagnumweg, Griendtsveen

Aan de Sphagnumweg zijn mooie bouwkavels te koop. Deze kavel wordt aangeboden door de gemeente Horst aan de Maas. Deze kavels zijn geschikt voor de bouw van één vrijstaande woning.

Verkooptekening

Klik hieronder op de verkooptekening:

Kavel 15

Kavelinformatie

  Oppervlakte (m²) Verkoopprijs (incl. BTW) k.k. Beschikbaarheid
Kavel 15 634 m² € 180.277,90 verkocht

 

Bestemmingsplan informatie

Bestemmingsplan

Algemene informatie

Voor andere mogelijkheden in Griendtsveen kijk in ons overzicht.

U kunt de kavels in het project wellicht aankopen door gebruik te maken van de stimuleringsmaatregelingen van de gemeente Horst aan de Maas. Deze stimuleringsmaatregelen bestaan uit de starterslening, de garantie verkoop eigen woning, de koopsubsidie en de woonketting.

De starterslening is bedoeld voor mensen die voor het eerst een woning kopen. Zij kunnen in aanmerking komen voor een extra lening van € 30.000,-.

Met de garantieregeling kunt u een bouwkavel of nieuwbouwwoning kopen, zonder het risico te lopen géén koper te vinden voor uw huidige woning.

Met de koopsubsidie kunt u makkelijker een starterswoning of levensloopbestendige woning kopen. Als voorwaarde stellen we wel dat u de bouwkavel koopt van de gemeente of dat u een nieuwbouwwoning koopt die op een kavel van de gemeente is gebouwd.

Verkoopinformatie

Neem contact met ons op via info@startpuntwonen.nl of bel ons op telefoonnummer 077-260 00 00 voor meer informatie over dit project of over de mogelijke stimuleringsmaatregelingen.

Kavel 15

Bekijk ons gehele aanbod


Meer informatie? Wij bellen u terug: