Verbeter je huis

Woonwensen veranderen. In elke levensfase. Misschien droomt u van extra leefruimte of van volledig energie neutraal wonen?  Waarom niet dichtbij dromen? Zou het niet geweldig zijn uw woonwensen waar te maken op de plek waar u aan gehecht bent: in uw huidige woning? Met een verbouwing, uitbreiding of renovatie? Natuurlijk, wij kunnen ons best voorstellen dat u het lastig vindt om door uw bestaande woonsituatie heen te kijken. Maar u staat er niet alleen voor. Wij helpen u om uw woning met hele andere ogen te bekijken.

 

 • Subsidies

  Er bestaan een groot aantal regelingen die u kunt inzetten om uw woning aan te passen. Vaak is het zelfs zonder deze extra's al voordelig.

  Lees meer »
 • Energie (neutraal)

  Het is momenteel financieel heel aantrekkelijk om zelf energie te gaan opwekken in combinatie met energiebesparende maatregelen.

  Lees meer »
 • Blijven wonen

  Comfortabel en zelfstandig (blijven) wonen, daar draait het om bij onze specialisatie Blijven wonen! Het resultaat: een huis waarin u nu fijn woont, maar waarmee u ook nog jaren vooruit kunt. 

  Lees meer »
 • Woon Beter

  Verbouwen of renoveren. Een nieuw leven voor uw huis. Het is een investering waar u beslist vele jaren plezier van zult hebben. Maar het is ook een uitdaging. Waar te beginnen? 

  Lees meer »