Projecten

(Presale) Verkoop je woning binnen zes weken!

Presale

De eerste weken dat de woning te koop staat, geniet deze de meeste aandacht. De “echte” kopers zijn namelijk altijd op zoek naar het nieuwste aanbod en ook de kans op verkoop is in deze periode het grootst.

U kunt maximaal profiteren van deze situatie door uw woning te verkopen met Presale. Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Mis dan niet langer het nieuwste aanbod en schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief. U ontvangt de informatie als eerste en begint dus met een voorsprong!

Hoe verloopt de Presale?


1. De Waardebepaling

Samen met u maken we op basis van een groot aantal criteria een waardebepaling voor uw huis. We zullen vervolgens een verkoopplan opmaken met daarin opgenomen de verwachte en een minimale verkoopopbrengst.

2. Aankondiging

We zullen uw woning gericht presenteren aan de groep kandidaten die op zoek is naar een nieuwe woning. Deze presentatie bestaat uit een verkoopbrochure met daarin opgenomen de waardeverklaring, foto’s en een overzicht van de kadastrale gegevens. Vervolgens zullen we een buurtmailing verzorgen omdat gebleken is dat een koper vaak woonachtig is in de directe omgeving.

Daarnaast maken wij veel gebruik van Social Media. Uw woning wordt verspreidt via verschillende Social Media kanalen (Facebook en Twitter) en wordt zo zeer snel onder de aandacht gebracht van potentiële kopers. 

3. Bezichtiging

Kopers die interesse hebben in de woning kunnen deze bezoeken op een afgesproken moment. We zullen samen met u een datum en tijdstip vaststellen voor de bezichtiging.

4. Onderhandelingen

Wij zullen voor u aan de slag gaan om de woning te verkopen voor een zo hoog mogelijke opbrengst. De juridische afhandeling zullen we vervolgens samen met onze huisnotaris perfect in orde maken.

5. Afsluiting

De ervaringen met de Presale zijn bijzonder goed, wij kunnen u echter niet garanderen dat de woning binnen de Presale periode verkocht zal worden. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u besluiten om de verkoop te staken of de woning via het reguliere kanaal (makelaar) in de verkoop te brengen.

Succes verhalen:

Presale is een effectief middel om de verkoop van uw woning snel, maar vooral goed, te laten gebeuren. Startpunt Wonen heeft in de omgeving van Horst hier reeds mooie en goede resultaten mee geboekt. Bekijk enkele van de verkochte woningen door middel van Presale, via deze pagina.

Meer informatie