Adres:
Past. Kerboschlaan 2a, 5973 NV, Lottum
Prijs:
€ 259.500 -
Koop/huur:
koop
Koopconditie:
kosten koper
Soort object:
appartement
Soort woonhuis:
eengezinswoning
Bouwjaar:
2004
Woonoppervlakte:
126 m2

Aantal kamers:
2
Past. Kerboschlaan 2a, Lottum Past. Kerboschlaan 2a, Lottum

*** Let op! In prijs verlaagd! ***

Prachtige hoevewoning in het pittoresk rozendorp Lottum. De woning heeft een woonoppervlakte van 126 m2 en is gebouwd in 2004. De woning is goed bereikbaar en er is voldoende openbare parkeer gelegenheid. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Lottum. Daarnaast zijn dichtstbijzijnde uitvalswegen op slechts 10 minuten rijden. Tevens ligt de woning direct aan de huisartsenpost en apotheek.

Het betreft een monument in de gemeente Lottum. Boerderij met binnenplaats; woonhuis, met ankerjaartal 1654 en zadeldak tussen zijtopgevels, schuur met zadeldak tussen topgevels met vlechtingen, aan de straat een letteranker.

Begane grond

Middels een gezamenlijke poort en binnenplaats, is de voordeur bereikbaar waarna u uitkomt in de hal van de woning. Vanuit hier zijn de woonkamer, de badkamer, het toilet, de berging, de provisiekelder en de hoofdslaapkamer te bereiken. De ruime woonkamer is afgewerkt met een prachtige tegelvloer met vloerverwarming. Via de woonkamer is er toegang tot de keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De badkamer, voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, beschikt over een inloopdouche en een wastafelmeubel. Tevens bevinden zich hier de witgoedaansluitingen.

Vanuit de hal bereikt u, via een klein trapje, de ruime hoofdslaapkamer. Welke is voorzien van vloerbedekking.

De hal, de badkamer, het toilet, de woonkamer en de keuken zijn voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Daarnaast is de gehele woning voorzien van hardhouten kozijnen en dubbel glas. De slaapkamer heeft authentieke luiken die volledig dicht kunnen. Tevens zijn er enkele ramen voorzien van voorzethorren. In de berging bevinden zich de CV-ketel en diverse schappen om voorraad en dergelijke in op te bergen. Tevens is er een authentieke provisiekelder aanwezig, die bereikbaar is middels een origineel deur-luik.

Eerste verdieping

Middels een vaste houten trap, die zich in de woonkamer bevind, is de eerste verdieping bereikbaar. Hier bevinden zich de overloop en een ruime slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van vloerbedekking en maar liefst 2 dakkapellen welke voor extra ruimte en licht zorgen.  

Tuin en binnenplaats

Via de achterdeur die zich in de keuken bevindt, bereikt u uw privé terras, welke betegeld is en ruimte biedt voor een tuinset. De prachtige gemeenschappelijke tuin is voorzien van een mooi terras en gazon, omringd met borders met diverse beplanting. De tuin is gemeenschappelijk en bevat geen afscheiding of hekjes. Dit is gezamenlijke met de andere eigenaren in overeenstemming afgesproken.

De garage bevindt zich op de binnenplaats. Daar is tevens de toegang tot het schitterende Rozenhof. Een weelde aan pracht en praal. Rust en ontspanning in alle jaargetijde.

*Vereniging Van Eigenaren; bijdrage € 53,-per maand

(Het buitenschilderwerk wordt geheel door de VVE uitbesteed).

Bijzonderheden:

 • Prachtig appartement in rozendorp Lottum
 • De woning is volledig gerenoveerd en gebouwd in 2004
 • De woning is opgebouwd uit de originele stenen met aanvulling en heeft authentieke elementen
 • 2 slaapkamers
 • Eigen garage
 • Gemeentelijk monument welk oorspronkelijk is gebouwd als boerderij met binnenplaats.
 • Gemeenschappelijke tuin en binnenplaats en toegang tot het prachtige Rozenhof

​Kenmerken woning:

 • Type: appartement
 • Woonoppervlakte: circa 126 m²          
 • Perceeloppervlakte: circa 235
 • Inhoud: circa 350 m³
 • Bouwjaar:  2004
 • C.V.-Ketel: C.V. ketel 2004
 • Warm water: C.V. ketel
 • Voorlopig energielabel: A
 • Levering: in overleg     

Richtprijs € 259.500,- k.k.                    

Download HIER de brochure                       

Heeft u interesse in deze woning? Neem dan contact op met Startpunt Wonen 
via info@startpuntwonen.nl of bel naar 077 - 260 00 00

 

Kerboschlaan-7Kerboschlaan-20Kerboschlaan 2a-34Kerboschlaan-16Kerboschlaan 2a-78Kerboschlaan 2a-73Kerboschlaan 2a-72Kerboschlaan 2a-70Kerboschlaan 2a-81Kerboschlaan 2a-84Kerboschlaan 2a-83Kerboschlaan 2a-82Kerboschlaan 2a-88Kerboschlaan 2a-91Kerboschlaan 2a-89Kerboschlaan 2a-99Kerboschlaan 2a-93Kerboschlaan 2a-110Kerboschlaan 2a-106Kerboschlaan 2a-105Kerboschlaan-1Kerboschlaan 2a-64Kerboschlaan 2a-52Kerboschlaan 2a-55Kerboschlaan 2a-14Kerboschlaan 2a-41Kerboschlaan 2a-42Kerboschlaan 2a-32

 

 

 

Kerboschlaan 2a-32

Bekijk ons gehele aanbod


Meer informatie? Wij bellen u terug: